Producten - Salon Haarscherp Leens

Salon Haarscherp Leens
winkelcentrum de Marren, tel (0595) 438 012
Ga naar de inhoud

ProductenMatrix is het jaar 2002 gestart als "The New Matrix".
Centraal dit jaar staan "vernieuwingen": nieuwe producten en nieuwe marketing.
Daarbij past natuurlijk een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De producten worden herkenbaarder, de stijl wordt moderner, jeugdiger en vrolijker. Als u denkt aan Matrix, dan denkt u aan een toegankelijk merk en aan een divers productaanbod: voor iedereen hebben wij een geschikt product!

Wij begrijpen als geen ander dat verandering van uiterlijk iemands leven kan veranderen.
Vertrouw op Matrix voor de beste producten en de juiste gereedschappen. Samen maken wij van dromen de werkelijkheid. Matrix producten zijn uitsluitend te verkrijgen in de professionele kapsalon. Onze "kruistocht voor professionals" is er op gericht om echte, professionele producten daar te houden waar ze thuis horen: in de kapsalon.

NIEUW! Matrix Oil Wonders
Ontdek het wonder van olie. Ervaar een ware haartransformatie met het nieuwe Oil Wonders. De meeste complete exclusieve haarverzorgingslijn op basis van olie, geínspireerd door eeuwenoude schoonheidstradities uit India, Egypte en het Amazonegebied.
Matrix Oil Wonders producten zijn geschikt voor alle haartypes. Ook voor heel fijn haar. Dit dankzij de lichtgewicht formules die snel door het haar worden opgenomen. Alle formules zijn bovendien veilig voor gekleurd haar.

Matrix Oil Wonders Oil Conditioner
Matrix Oil Wonders Oil Conditioner heeft een unieke technologie die zorgt voor een gelijkmatige verdeling op de haarvezel. Het ontwart het haar en geeft een lichtgewicht verzorging. Het helpt de handelbaarheid van het haar te herstellen, waardoor het haar gaat glanzen en zacht aanvoelt. De Oil Wonders Oil Conditioner is geschikt voor alle haartypen en veilig voor gekleurd haar.
Gebruik: op vochtig haar aanbrengen en over het gehele haar verdelen. Voorzichtig doorkammen, even laten inwerken en daarna grondig uitspoelen.
Inhoud: 200ml

Matrix Oil Wonders Shaping Oil Cream
Matrix Oil Wonders Shaping Oil Cream zorgt voor glans en styling. Het is een unieke crème opgebouwd uit een combinatie van een oliecrème en een gel die het haar voedt en vormt in 1 stap. Het helpt de zachtheid en glans van het haar te versterken.
Gebruik: Breng een hoeveelheid Shaping Oil Cream aan op vochtig haar. Fohn het haar droog in de gewenste stijl en finish eventueel met een steil- of krultang voor een optimaal resultaat.
Inhoud: 100ml

Matrix Oil Wonders Micro-oil Shampoo
Matrix Oil Wonders Micro-oil Shampoo is een lichtgewicht shampoo, verrijkt met Marokkaanse argan olie, bevat een unieke technologie, waarbij minuscuul kleine deeltjes olie gelijkmatig worden verdeeld in de voedende shampoo. Het haar wordt op milde wijze gereinigd en gevoed, zodat het gaat glanzen en zacht aanvoelt.
Gebruik: op nat haar aanbrengen over het gehele haar verdelen. Goed doormasseren en daarna uitspoelen. Herhalen indien gewenst.
Inhoud: 300ml

Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus Color Caring Oil
Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus Color Caring Oil helpt de levendigheid van gekleurd haar te herstellen en maakt het haar glanzend. Het geeft 75% meer glans voor een extra levendige kleur indien gebruikt in combinatie met de Oil Wonders Micro-oil Shampoo en Conditioner. De Egyptian Hibiscus Oil bestaat uit een mix van geuren waaronder Hibiscus.
Inhoud: 125ml
Gebruik: het gebruik is veelzijdig.  1 a 2 pompjes van de Egyption Hibiscus Oil aanbrengen voor het wassen, tijdens het verzorgen of als finishing. Goed verdelen over de lengtes en punten van het haar.

Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru Oil
Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru Controlling Oil helpt het haar glad te maken en zachtheid te verbeteren. Het zorgt voor 72 uur lang glad haar indien gebruikt in combinatie met de Oil Wonders Micro-Oil Shampoo en de Oil Wonders Conditioner. Amazonian Murumuru Oil bestaat uit een rijke mix van frisse geuren.
Gebruik: het gebruik is veelzijdig.  1 a 2 pompjes van de Amazonia Murumuru Oil aanbrengen voor het wassen, tijdens het verzorgen of als finishing. Goed verdelen over de lengtes en punten van het haar.
Inhoud: 125ml


Matrix Oil Wonders Indian Amla Strengthening Oil
Matrix Oil Wonders Indian Amla Strengthening Oil helpt breekbaar en verzwakt haar te herstellen en helpt het haar zachter te maken. Het maakt het haar tot 4 x krachtiger wanneer het gebruikt wordt in combinatie met de Oil Wonders Micro-oil Shampoo en de Oil Wonders Conditioner. De Indian Amla Oil bestaat uit een kruidig mix van exotische geuren.
Gebruik: het gebruik is veelzijdig. 1 a 2 pompjes van de Indian Amla Oil aanbrengen voor het wassen, tijdens het verzorgen of als finishing. Goed verdelen over de lengtes en punten van het haar.
Inhoud: 125ml© 2013 - 2018 gemaakt door BenesWebDesign
Professionele haarverzorging, geknipt en gestyled zoals u het wenst!
Terug naar de inhoud